Optimale prefabconstructies

Delphi engineering

Bij hoogbouw (minimaal 70 meter) is de constructie bepalend voor de bouwsnelheid en de bouwkosten. Hurks delphi engineering brengt (prefab)beton- en staalconstructies van concept naar realisatie.

Krachtige 3D-computertechnologie

Een optimaal prefabontwerp is eenvoudig, inventief en betaalbaar. Wij construeren dat en zorgen voor het (detail)tekenwerk, de gegevensverstrekking, planning en afstemming. Krachtige 3D-computertechnologie (Tekla BIM) maakt virtueel bouwen mogelijk. Dit communiceert makkelijk, zowel met interne als met externe partijen.

Engineering van concept tot detail

Onze specialismen:

  • Ontwerpen en uitvoeren van prefabbetonconstructies die complex zijn wat betreft techniek, omvang en/of samenwerkingsvorm
  • Ontwerpen en detailleren van voorgespannen prefab betonconstructies die voorgerekt en/of nagerekt worden
  • Construeren en adviseren van prefab metselwerk en esthetisch prefabbeton (architectonisch of sierbeton)

Processen continu verfijnen

Hurks prefabbeton produceert en monteert prefabbeton in onze geavanceerde fabrieken. Door de combinatie van adviserend ingenieur en praktiserend bouwer, verbeteren en verfijnen we ons proces continu. Dit is vastgelegd in ons Kwaliteitshandboek dat ISO 9001 is gecertificeerd.

Uitgelicht: P+R De Uithof

Lees in vakblad Bouwwereld over onze uitwerking van dit complexe ontwerp in prefabbeton. Hurks delphi engineering won hiermee de Global BIM Awards 2012.

Adviserend ingenieur én praktiserend bouwer